Verksted - Autorisert forhandler av kjente merkevarer

Vi foretar service på merkevarer vi fører, samt andre typer!

Det er flere grunner som gjør at vi anbefaler vårt verksted hvor vi kan tilby service på Husqvarna og våre andre kjente merkevarer. Én av grunnene er at vi er kvalifisert som godkjent verksted for å håndtere våre leverandørers produkter. 

Det er også derfor vi står listet som kvalifisert og anbefalt autorisert forhandler på Husqvarna sine egne nettsider.

I tillegg til at vi foretar service på merkevarene vi leverer, kan vi også ta inn andre merker på service og reperasjoner. 

Kontakt:
Autorisert forhandler for kjente merkevarer

Kontinuerlig service forlenger levetiden, velg riktig sammen med oss

Når vi tenker service, tenker vi på perfeksjon for å tilby det beste på markedet. Som autorisert forhandler av Husqvarna og flere andre merkevarer, med mekanikere som er opplært på best mulig måte, tilbyr vi service på produktene vi selger, samt andre merker. Vi har komplette serviceplaner vi følger for å forlenge levetiden på produktene, og ikke minst, sikre optimal ytelse.

Verksted - Autorisert forhandler - Nordnes Narvik
Verksted for Husqvarna produkter

Utført av spesialtrente mekanikere for å sikre kvalitet gjennom alle prosesser

Når man sørger for å gi maskinene kontinuerlig service, blir uventede kostnader relatert til dyre driftsopphold mindre sannsynlig. Vi foretar funksjonssjekker som inkluderer sjekk av både drift og sikkerhetssystemer. 

Vi bruker kun kvalitetsdeler og til slutt tester vi produktet før det leveres tilbake til deg.

Vedlikehold sikrer levetiden og gjør hverdagen enklere for deg som kunde.

Kvalitetsreservedeler, alltid!

Avhengig av hvilke produkttyper man har, kan noen produkter bestå av over tusen deler, så man må virkelig kunne veien blandt dem. Hver del er av høyeste kvalitet for å sikre den mset optimale ytelsen, år etter år!

Derfor er det også så viktig å bytte dem ut med originale kvalitetsdeler når det er nødvendig. Slik beholder man den ytelsen man burde, og sikkerheten for selve produktet og de tilhørende delene.

Som autorisert forhandler, fører vi ekte deler, de blir grundig testet og produseres i henhold til krevende retningslinjer.

Autorisert verksted for Husqvarna

Det du trenger,
når du trenger det!

Bestill service!