Som så mange vet, så har vi et iboende ønske om å løse kundenes utfordringer på best mulig måte. Som en stolt og ledende breddeleverandør i Narvik, tar vi stor glede av å gi løsninger og å tilby de riktige verktøyene til enhver situasjon. Det er kvalitet vi snakker om og derfor tilbyr vi Husqvarna robotklipper i vårt sortiment.

Vi er forhandler av Husqvarna robotklipper og vi er meget stolte av å være en av de største i Nord-Norge på dette feltet. Nordnes Narvik monterer robotklippere fra Røst i Lofoten til Senja i Troms og er tilstede hvor det trengs. Vi monterer 90% av alle solgte robotklippere hos oss.

Husqvarna Automower Robotklipper 2022 hos nordnesnarvik.no
Husqvarna Automower 2022 in action fra Nordnes Narvik, en robotklipper av ren kvalitet

Spesialisert på Husqvarna robotklipper

For å hjelpe våre kunder på et høyt kunnskapsrikt nivå, har vi investert i komplett databenk i vårt dedikerte verksted i Narvik, og spesialisert oss på dette produktet. Dette er for å kunne tilby en service uten like, hvor hver og en situasjon er håndterbar hos oss.

Med et godt befaringstilbud på en radius av 10km, hvor alt innenfor er gratis, og alt utenfor kommer med faste priser – kan vi alltid være på plass til riktig tid. Uansett om det er fotballbaner, vanlige gressplener eller hvor det måtte være, så er Husqvarnas robotklipper til å stole på.

Husqvarna Automower robotklippere kan brukes på svært mange områder
Husqvarnas Automower robotklipper kan kjøres over svært mange områder, og med god distanse, stabilitet og kvalitet.

Husqvarna robotklipperne har gjennomgått svært lange prosesser igjennom flere år, hvor utviklingen har vært i hovedfokus. Derfor anbefaler vi Husqvarna.

Vi tilbyr også servicepakker for robotklippere:

  1. Grunnservice- vask, rengjøring og testkjøring av maskinen
  2. Vinterlagring + Grunnservice
  3. Grunnservice +vinterlagring, utsetting på vår, innhenting på høsten og bytting av kniver midt på sommeren.
Husqvarnas Automower® 435X AWD
Husqvarnas Automower® 435X AWD robotgressklipper

Husqvarnas  Automower® 435X AWD legger listen høyt når det kommer til robotgressklippere. Den håndterer enkelt skråninger med helling på opptil 70 %, og den kan kontrolleres fra hvor som helst ved bruk av Husqvarna Automower® Connect-appen. Du kan til og med stemmestyre den gjennom bruk av Google Home!

Vi i Nordnes Narvik har et stort utvalg av ulike typer Husqvarna klippere inkludert de geniale Husqvarna Automower robotklipperne.

Ta kontakt med oss i dag for demo og gode tilbud på din neste Husqvarna robotklipper, kontaktinfo finner du HER.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *