Om oss

Et iboende ønske om å løse kundenes utfordringer har ført familiebedriften Nordnes Narvik fra en møbelsnekrende enmannsbedrift til en av Narviks ledende breddeleverandører.

Elin og Harry

Levende fagbutikk, togsikring og anbudsoppdrag, kvalitetsprodukter og merkeverksted

I dag laster vi malm, sikrer toglinjer, bygger snøskjermer, skrur på verktøy og maskiner i vårt autoriserte merkeverksted og selger kvalitetsprodukter fra en moderne og levende fagbutikk.

Våre kunder strekker seg fra private enkeltkunder til store industri- og entreprenørkonsern som har hatt faste avtaler gjennom flere år.

Flesteparten av kundene er profesjonelle brukere med høye krav til både arbeidsklær og verktøy.

Anerkjente leverandører og partnere

«Derfor har vi fylt hyllene med produkter fra anerkjente leverandører som Husqvarna, Karcher, Zarges, Bosch, Helly Hanssen og Univern, for å nevne noen.»

Robotene fester grepet

Blant mange populære produkter i butikken er det spesielt ett som har utmerket seg de siste årene – robotklippere fra Husqvarna, såkalte Automowere.

I takt med den økte etterspørselen har vi utviklet et eget konsept rundt håndtering og lagring av klipperne. I dag tilbyr vi kundene alt fra enkel vinterlagring, til en gullavtale hvor vi både henter inn, server, lagrer og setter ut klippemaskinene.

Lokale fortrinn

I konkurranse med de store kjedene opplever vi og være både konkurransedyktig og i mange tilfeller foretrukket. Det er det flere grunner til.

At vi er autorisert servicepunkt for flere av merkene vi selger, er med på å trygge kundene å gjøre oss attraktive. Vi reiser også ut til kundene for å reparerer utstyr og maskiner.

Sikkerhetsvakter hos Nordnes Narvik - Jernbane og mer

Jernbanesikring og maskinkjøring

Ved siden av butikk og verksted, leier vi også ut både sikkerhetsmannskap og maskinførere til arbeid langs jernbanesporet og til mindre entreprenøroppdrag.

Vi har flere tiårs erfaring som hovedsikkerhetsvakt og leder for elsikkerhet på jernbanen, og tar i tillegg på oss mindre vedlikehold på og rundt jernbanesporet.

Våre maskinførere utfører også mindre gravejobber som masseutskifting, dreneringsarbeid, VA-anlegg, stikkrenner og støttemurer.

Brusende entusiasme

Vi kjenner det bruser litt ekstra når vi kan bruke vår kunnskap til å gi gode råd, sette opp kostnadseffektive innkjøpsplaner eller når vi pakker ut å tester det nyeste av verktøy og maskiner.

Vår entusiasme og lidenskap skal vises. Når vår kompetanse kan styrke våre kunders konkurransekraft og omdømme, har vi lyktes.

I våre nye lokaler på Fagernes sør for Narvik har vi fått gode rammer for å vokse videre sammen med kundene våre.

Velkommen til oss!

Nordnes Narvik - Profesjonelt serviceteam