Raskere resultater med høyt trykk!

Kärcher er verdens ledende leverandør av rengjøringsteknologi og de jobber kontinuerlig med å utvikle nye og forbedre eksisterende rengjøringsløsninger. Innovasjon er Kärchers lidenskap, derfor er vi også svært stolte av å spre merket videre!

Enten det er dyp rengjøring eller på ulike overflater, selv de mest utfordrende bruksområder kan håndteres med Kärchers profesjonelle høytrykkspylere.

Det er utrolig enkelt, trygt og effektivt å fjerne smuss og rester fra overflater og strukturer med disse varmt og kaldt vanns høytrykkspylerne – uten å skade strukturen eller overflaten. Bruken av trykk på opptil svært høy bar gjør rengjøring ekstremt praktisk og eliminerer noen ganger behovet for rengjøringsmidler helt. I tillegg til en kraftutløser som lar deg bruke høyt trykk uten problemer, kommer Kärcher høytrykksspylere med en rekke dysefester som gjør dem ekstremt allsidige, samtidig som de gir det høyeste nivået av holdbarhet og robusthet.

Med innstillingen for miljøeffektivitet reduserer Kärcher høytrykksspyleres forbruk og CO2-utslipp med 20 % – noe som gjør dem ideelle for krevende bruksområder som bil-, landbruks-, bygg- og industri- og handelssektorene. Kärcher høytrykkspylere er enkle å sette opp, intuitive å betjene og effektive å bruke.

Hva gjør Kärchers profesjonelle støvsugere så gode?

Våt og tørrstøvsugere fra Kärcher har blitt redesignet for bruk rundt i huset. Avhengig av sugekraft og utstyr, kan modellene brukes til å rengjøre bilinteriør, gjør-det-selv-prosjekter, kjellere, garasjer og uteområder, samt er det veldig sikkert å bruke. Et bredt spekter av kundeforespørsler er implementert i enhetene, slik at det blir best mulig rengjøringsytelse. Her får man eksemplarisk energieffektivitet, allsidighet og høy effektivitet til filteret, som er innebygd. En rekke sfunksjoner gjør modellene trygge og komfortable å håndtere.

Hva gjør Karchers profesjonelle støvsugere så gode? | Nordnes Narvik

Den primære funksjonen til en våt eller tørr støvsuger bør være å plukke opp store mengder rusk og rask så fort som mulig. Å støvsuge tørt smuss sammen med damp eller veldig vått smuss og væsker er en av fordelene. Dette fikser Kärchers modeller! Alle modellene har gulvmunnstykker som kan brukes like godt til våt og tørr rengjøring.

Praktiske filtersystemer

Selv nybegynnerstøvsugere i dag har enkle patronfiltre som enkelt kan settes inn og som ikke trenger å skiftes igjen før du støvsuger væsker.

Med alle Kärcher-modeller brukes fleecefilterposer | Nordnes Narvik

Med alle Kärcher-modeller brukes fleecefilterposer i stedet for konvensjonelle papirfilterposer. Det er en betydelig forbedring i holdbarhet, langvarige egenskaper og håndtering av stoffmaterialet. Regelmessig rengjøring av filteret vil forhindre enhver reduksjon i sugekraften.

De beste WD 5-enhetene er i tillegg utstyrt med filterrensesystemer. Støvpartikler som blokkerer filteret kan blåses av ved å trykke på en knapp hvis sugekraften avtar under bruk. Ved å gjøre dette genereres det ikke støv siden alt faller direkte ned i beholderen.

Ikke tenk lengre, lurer du på hvilken rengjøringsteknologi du skal ha i hus? Det er Kärcher! Velkommen til oss for å se produktene i butikken vår. Les litt mer om Kärcher og ta kontakt for bestilling.